kek
MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Njoftime / Sot në Deçan nderohen dëshmorët e kombit, Rexhep Mazrekaj, Selmon Dukaj, Ahmet Baqaj dhe Ahmet Baqaj
Sot në Deçan nderohen dëshmorët e kombit, Rexhep Mazrekaj, Selmon Dukaj, Ahmet Baqaj dhe Ahmet Baqaj

Sot në Deçan nderohen dëshmorët e kombit, Rexhep Mazrekaj, Selmon Dukaj, Ahmet Baqaj dhe Ahmet Baqaj

Njoftohen familjet e dëshmorëve, invalidët dhe veteranët e luftës së UÇK-së, së sot, më  3 qershor 2019, mbahen homazhe për dëshmorët e kombit në Deçan. Homazhet mbahen sipas kësaj agjende: në orën 11:00 bëhen homazhe për dëshmorët Rexhep Mazrekaj, Selmon Dukaj dhe Ahmet Baqaj, tek vendi i rënies, rrugës magjistrale Deçan-Gjakovë. Në orën 11:30 bëhen homazhe për dëshmorin Altin Haskaj në Irzniq. Pjesëmarrja juaj nderon gjakun e dëshmorëve dhe luftën e drejt të UÇK-së!

Kontrolloni gjithashtu

Në Prizren përkujtohen dëshmorët: Ismail Kryeziu, Ismet Jashari-Kumanova, Xhevat Berisha dhe Pal Paluca

Në përkujtim e nderim të dëshmorëve, familjarët e tyre, bashkëluftëtarët veteranë e invalidë të luftës ...