mbpzhr 2018
MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / Sot në Gjakovë do të dorëzohen 11 padi të bëra nga qytetarët e kësaj komune ndaj serbëve për krime luftës
Sot në Gjakovë do të dorëzohen 11 padi të bëra nga qytetarët e kësaj komune ndaj serbëve për krime luftës

Sot në Gjakovë do të dorëzohen 11 padi të bëra nga qytetarët e kësaj komune ndaj serbëve për krime luftës

Zyra për mbledhjen dhe dokumentimin e dokumenteve të krimeve të luftës në Komunën e Gjakovës gjatë periudhës 1998-1999, sot do të dorëzojë kontingjentin e njëmbëdhjetë të padive të bëra nga qytetarët e kësaj komune, ndaj serbëve të dyshuarve për krime lufte. Bashkangjitur padive të qytetarëve, do të dorëzohen dëshmitë, dokumentet e gjetura të policisë, ushtrisë dhe paramilitarëve serbë, të cilët kanë operuar në këtë Komunë. Dorëzimi i padive dhe dokumenteve do të bëhet në Prokurorinë Speciale në Prishtinë, në Departamentin për Krime Lufte, në orën 10:30.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeministri shqiptar, Edi Rama pas tërmeteve të ndodhura në vend thotë do të jemi me kapacitet të plotë

Kryeministri shqiptar, Edi Rama pas tërmeteve të ndodhura në vend thotë do të jemi me kapacitet të plotë për çdo rast

Është mbajtur mbledhja urgjente e qeverisë shqiptare e cila u bë pas tërmetit të rënë. ...