Sot në Kuvendin e Kosovës mbahet seanca e jashtëzakonshme e thirrur nga partitë opozitare

Sot në orën 10.00 do të zhvillohet seanca e radhës plenare e Kuvendit të Kosovës

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar se sot në orën 10.00 do të zhvillohet seanca e radhës plenare. Në këtë seancë, pikë e vetme e rendit të ditës do të jetë mocioni i mosbesimit ndaj Qeverisë së Kosovës i propozuar nga partitë opozitare. “Shqyrtimi i Mocionit të mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës, të propozuar nga grupet parlamentare: Nisma për Kosovën, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje, mbështetur nga 42 deputetë”, thuhet në njoftimin e Kuvendit të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Policia e Kosovës e ka konfirmuar lajmin për shpërthimin afër liqenit të Ujmanit

Sot pas dite është hedhur një mjet shpërthyes afër liqenit të Ujmanit. Lajmi është konfirmuar …