Në 2-vjetorin e rënies së dëshmorit të kombit, Beg Rizaj në Deçan mbahet Akademi përkujtimore

Në 2-vjetorin e rënies së dëshmorit të kombit, Beg Rizaj në Deçan mbahet Akademi përkujtimore

Në 2-vjetorin e rënies  së dëshmorit të kombit, Beg Rizaj në organizim të veteranëve, në Deçan do të mbahet Akademi përkujtimore. Ky aktivitet mbahet sot në sallën e Asamblesë komunale në Deçan, në orën 13:00, ndërsa homazhet mbahen paraprakisht në  orë 11:00 në Gllogjan. Në luftimet e përgjakshme në“Lagjen e Trimave” në Kumanovë, me 9 e 10 maj 2015 ranë dëshmorë : Beg Rizaj me bashkëluftëtarët: Mirsad Ndrecaj, Xhafer Zymberi, Valon Kabashi, Samid Kastrioti, Turgaj Gashi, Hysen Rushiti, Fatlum Vishesella, Arben Rexhaj dhe Nusret Kaloshi.

Kontrolloni gjithashtu

Milazim Krasniqi: Qeveria Kurti është totalisht e dështuar, ajo nuk di të ballafaqohet me krizat ekonomike, energjetike, arsimore

Milazim Krasniqi: Amerika dhe shtetet që kanë njohur Kosovën, po mbajnë qëndrime joparimore në përdorimin e dinarit

Profesori universitar  dhe analisti, Milazim Krasniqi, duke komentuar zhvillimet e fundit sa i përket Rregullores …