Nënkryetari i PDK-së Enver Hoxhaj: I kemi numrat e nevojshëm, por se kur do të mbahet seanca mund ta dijë Veseli e Haradinaj, por mbi të gjitha kryetari Thaçi

Kryesia e PDK-së vendos nëse do ta përkrahë mocionin

Ka përfunduar mbledhja e Këshillit Drejtues të Partisë Demokratike të Kosovës. Zëvendëskryetari i PDK-së Enver Hoxhaj, ka deklaruar se Këshilli drejtues i PDK-së është pajtuar që vendimi për përkrahjen e mocionit të mosbesimit ndaj qeverisë së Kosovës të merret nga kryesia e partisë. Për këtë Hoxhaj ka njoftuar se do të mblidhet kryesia e partisë dhe Grupi Parlamentar i PDK-së, menjëherë pas mbledhjes së Këshillit drejtues.

Kontrolloni gjithashtu

Salla në Besianë ishte e vogël për t’i zënë anëtarë e simpatizantët e PDK-së, ku folën kryetari i degës, Isak Shabani e Ragip Xhaka

Kryetari i degës së PDK-së, në Besianë dhe deputet i Kuvendit të Kosovës, Isak Shabani, …