Dega e PDK-së në Skenderaj ka reaguar pas ngjarjeve në seancën e Kuvendit Komunal të Skenderajt

Kryesia e PDK-së ka filluar një tubim të jashtëzakonshëm qysh në orët e hershme të mëngjesit

Kryesia e Partisë Demokratike të Kosovës ka filluar një tubim të jashtëzakonshëm qysh në orët e hershme të mëngjesit. Kjo mbledhje po i paraprinë seancës së Kuvendit të Kosovës, e caktuar të fillojë sot të orën  10:00, ku në rend ditës do të jetë  mocioni i mosbesimit ndaj Qeverisë Mustafa, të cilin e ka kërkuar opozita, e cila ndërkohë ka mbledhur nënshkrimet e 42 deputetëve.

Kontrolloni gjithashtu

Carl Bildt

Carl Bildt e konsideron ofertë të drejtë, propozimin evropian për normalizimin e marrëdhënieve në mes të Kosovës dhe Serbisë

Ish-ministri i Punëve të Jashtme të Suedisë, Carl Bildt, e konsideron si një “ofertë të …