Sot, në orën 16 e 30 në Galerinë e Arteve, në Ferizaj përurohen veprat: “Rrëfim i vonuar” dhe “Vrasja e veprave” të autorit Isak Guta

Sot, në orën 16 e 30 në Galerinë e Arteve, në Ferizaj përurohen veprat: “Rrëfim i vonuar” dhe “Vrasja e veprave” të autorit Isak Guta

Krijimtarisë  së tij,  të begatshme letrare, 48-vjeçare, studiuesi meritor i Aleksandër Moisiut,  veprimtari dhe shkrimtari i mirënjohur, Isak Guta ia ka bashkuar edhe dy vepra letrare: “Vrasja e veprave” dhe  “Rrëfim i vonuar”, të cilat përurohen sot,   në  orën 16 e 30 në Galerinë e Arteve,   në Ferizaj.

Shkrimtari, Isak Guta sot me dy vepra letrare të sapo botuara,  përmbush 48 vjet,  qysh kur ka filluar të merret me krijimtari publicistike, letrare e artistike.  Gjatë kësaj periudhe letrare, ai ka botuar vepra të shumta  dhe të llojllojshme publicistike, ndërsa vendin kryesor e zënë veprat studimore për aktorin e madh të skenës së dramës e të filmit botëror, Aleksander Moisu.

Në përurimin e këtyre dy veprave pritet të marrin pjesë veprimtarë, studiues të letërsisë e arteve dhe dashamirë të librit.

Kontrolloni gjithashtu

Arrestohet një i dyshuar për përdorim të armës apo mjetit të rrezikshëm

Me datën 22.05.2024 rreth orës 22:55, Stacioni Policor në Gjakovë pasi kishte pranuar informatë për …