MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Sot në Prishtinë prezantohet strategjia rajonale për sigurinë në punë në mes Kosovës dhe vendeve të rajonit
Sot në Prishtinë prezantohet strategjia rajonale për sigurinë në punë në mes Kosovës dhe vendeve të rajonit

Sot në Prishtinë prezantohet strategjia rajonale për sigurinë në punë në mes Kosovës dhe vendeve të rajonit

Shoqatat rajonale për Siguri dhe Shëndet në Punë, saktësisht ajo e Kosovës, e Shqipërisë, Maqedonisë së Veriut, Serbisë dhe e Malit të Zi, me mbështetjen financiare të Komisionit Evropian kanë zhvilluar një strategji të përbashkët rajonale për shëndetin dhe sigurinë në punë. “Krijimi i mekanizmave institucional për bashkëpunimin ndërmjet qytetarëve dhe organeve shtetërore, në fushën e sigurisë dhe shëndetit në punë, në hartimit e politikave dhe angazhimit në procesin e vendimmarrjes është baza për një vend pune të sigurt”, thuhet në njoftim. Sipas tyre, qëllimet strategjike të këtij dokumenti janë lidhur ngushtë me prioritetet dhe objektivat e përcaktuara në Strategjinë Evropiane për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë. Promovimi i kësaj strategjie rajonale për sigurinë dhe shëndetin në punë bëhet sot në orën 11:00 në Hotel “Sirius”.

Kontrolloni gjithashtu

Në Burim hapet ekspozita "Masakrat serbe në Kosovë gjatë viteve 1997, 1998, 1999" të autorës Behide Hasanaj

Enver Hoxha hap ekspoziten me fotot e krimeve që kanë kryer ushtria dhe policia e Serbisë kundër popullit shqiptar

Mjeku, Enver Hoxha, i cili gjatë viteve të luftës kishte kuruar plagët e luftës së ...