Sot përurohet libri, ’’Lahutarët e Sanxhakut të Pazarit të Ri’’

Sot përurohet libri, ’’Lahutarët e Sanxhakut të Pazarit të Ri’’

Instituti Albanologjik, në Prishtinë, dhe shoqata, “Kosova për Sanxhakun” përurojnë librin,  ’’Lahutarët e Sanxhakut të Pazarit të Ri’’, ku janë përfshirë kumtesat e simpoziumit shkencor, të mbajtur më 8 shtator të vitit 2018, në Prishtinë. Librin e ka përgatitur për shtyp, Dr. Zymer Ujkan Neziri. Përurimi mbahet sot në Institutin Albanologjik, në Prishtinë  dhe fillon në orën 13.00.

Kontrolloni gjithashtu

  Festivali i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më 21 korrik 2024

Festivalii i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më …