Sot promovohet zyrtarizimi i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar

Sot promovohet zyrtarizimi i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar

Sot promovohet zyrtarizimi i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, ku do të bëhet shpalosja e programit, si dhe zgjedhja e kryetarit dhe Këshillit Nismëtar të kësaj lëvizje.

Po ashtu, do të promovohet edhe libri “Platforma për Shqipëri të Bashkuar”, Ideatori i Lëvizjes për Shqipërinë e Bashkuar, Tahir Veliu ka thënë se kanë shtrirje në gjithë territorin e Shqipërisë, përkundër asaj që ka parti që kanë qëllim bashkimin kombëtar por nuk kanë arritur të kenë këtë shtrirje. “Synimi i Lëvizjes është bashkimi natyral në një shtet të vetëm, duke u bazuar në të gjitha konventat që mundësojnë këtë bashkim”, tha Veliu. Ai shtoi se lëvizja do të përdor të gjitha mekanizmat demokratik.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri, mori pjesë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, ku u diskutua raporti për vëzhgimin e zgjedhjeve në Serbi

Besnik Tahiri: Kur jemi bashkë, gjithçka arrihet, gjithçka është e mundur

Kryetari i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka shprehur gëzimin e tij dhe ka …