Stafi i Klinikës Emergjente, reagon kundër shpifjes së disa portaleve, se gjoja një paciente qenka rrëzuar nga shtrati

Stafi i Klinikës Emergjente, reagon kundër shpifjes së disa portaleve, se gjoja një paciente qenka rrëzuar nga shtrati

Stafi i Klinikës  Emergjente,  reagon ashpër kundër  shpifjes së disa portaleve,  se gjoja një paciente qenka rrëzuar nga  shtrati në kudër të Klinikës Emergjente. Klinika Emergjente, sqaron se këto janë shpifje  dhe nuk qëndrojnë, këtë mund të dëshmojnë  dëshmitarët  në emergjencë, familjarët e pacientes dhe stafi që ka qenë në punë dhe që është 24-orë pa ndërprerë. Klinika Emergjente kërkon  nga portalet dhe mediet të  marrin burimin zyrtar nga kjo klinikë, apo zyra e informimit, e jo të merren me një video që nuk dëshmon asnjë rrëzim, por  prezencë gjaku, e  që në emergjencë  ka rastet  të rënda që trajtohen  dhe mund të ketë shenja gjaku në hapësira dhe korridor. Mediat mund ta verifikojnë këtë me familjarët dhe dëshmitarët prezentë, por edhe stafin e emergjencës. Pacientja  ende ndodhet në Klinikën Emergjente të QKUK-së. Klinika Emergjente  në bashkëpunim me drejtorinë   e përgjithshëm  ka formuar një komision urgjent për këtë rast.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …