KEK
Fillimi / Njoftime / Selim Pacolli : Renovohet strehimorja për gra dhe fëmijë në Prishtinë
Selim Pacolli: Përurohen renovimet në Qendrën për Mbrojtjen e Grave dhe Fëmijëve  e cila ka qenë në gjendje të keqe

Selim Pacolli : Renovohet strehimorja për gra dhe fëmijë në Prishtinë

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës Selim Pacolli ka bërë të ditur gjatës së sotme se  është bërë përurimi i renovimeve të Qendrës për Mbrojtjen e Grave dhe Fëmijëve  e cila ka qenë në gjendje shumë keqe.
“Sot i përuruam hapësirat e renovuara të Qendrës për Mbrojtjen e Grave dhe Fëmijëve në Prishtinë. Para më shumë se një viti hapësirat e kësaj qendre kanë qenë jashtëzakonisht të amortizuara dhe me probleme të shumta e bazike infrastrukturore krahas problemeve financiare me të cilat ballafaqohej kjo qendër.Sot falë Platformës për Mirëqenie Sociale “Prishtina e Secilit”, e kemi një situatë krejt ndryshe! Strehimorja posedon hapësira të renovuara tërësisht dhe gjithashtu e gëzon mbështetjen më të madhe financiare të marrë ndonjëherë nga Komuna e Prishtinës dhe për pasojë viktimat e dhumës në familje do marrin një shërbim shumë më të dinjitetshëm.Shprehë falenderimin edhe ndaj z. Dren Kukaj, Drejtor i DMS, për pëkushtimin e tijë në jetësimin e këtijë projekti.”
Prishtina është e secilit! “ka theksuar Pacolli .

Kontrolloni gjithashtu

Nga nga jeta në moshën 75 vjeçare Qama Demaku nëna e heroit të komit Xhevat Demaku

Ndahet nga jeta në moshën 75 vjeçare Qama Demaku nëna e heroit të komit Xhevat Demaku

Është ndarë nga jeta në moshën 75 vjecare Qama Demaku nëna e vajzës së vetme ...