MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / Sylejman Selimi thotë se Hashim Thaçi i ka kryer të gjitha dhe ai duhet të largohet nga politika
Sylejman Selimi thotë se Hashim Thaçi i ka kryer të gjitha dhe ai duhet të largohet nga politika

Sylejman Selimi thotë se Hashim Thaçi i ka kryer të gjitha dhe ai duhet të largohet nga politika

Ish-komandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sylejman Selimi, thotë se Hashim Thaçi pasi ta përfundojë këtë mandat, duhet të pensionohet dhe të largohet nga politika. “Besoj se Hashim Thaçi i ka kryer të gjitha. Ka qenë kryeministër, kryetar i partisë një kohë, është president dhe nuk ka më arsye që të vazhdojë. E kryen mandatin edhe le të shkojë në pension”, ka thënë Selimi. Ndryshe, Thaçi përfundon mandatin në vitin 2021. Ai më herët ka thënë se rikandidon për një mandat tjetër vetëm nëse bëhen ndryshimet kushtetuese dhe presidenti zgjidhet me vota të popullit, e jo nga deputetët

Kontrolloni gjithashtu

Milazim Mustafa: Deri tani gjykatat e shumë organe të tjera nuk ndërmorën hapa lidhur me zbatimin e ligjit për gjuhën shqipe

Milazim Mustafa: Deri tani gjykatat e shumë organe të tjera nuk ndërmorën hapa lidhur me zbatimin e ligjit për gjuhën shqipe

Anëtarët shqiptarë të Këshillit Gjyqësor distancohen nga deklarata e kryetarit Kire Zdravev se zbatimi i ...