KEK
Fillimi / Lajmet / Misioni i OSBE-së organizon sot një konferencën mbi parandalimin dhe luftimin e korrupsionit në nivel të lartë
Misioni i OSBE-së lidhur me numrin e serbëve të ikur nga Kosova bazohet në shifrat e Serbisë dhe jo në shifrat reale

Misioni i OSBE-së organizon sot një konferencën mbi parandalimin dhe luftimin e korrupsionit në nivel të lartë

Misioni i OSBE-së organizon sot në Prishtinë një konferencën mbi parandalimin dhe luftimin e korrupsionit në nivel të lartë për përfaqësues të institucioneve, agjencive dhe shoqërisë civile të Kosovës që merren me luftimin e korrupsionit. Ekspertë të shquar nga ‘Transparency International’ do të shtjellojnë konceptet e korrupsionit në nivel të lartë dhe efektet globale të tij. Konferenca është planifikuar si ngjarje nismëtare për sensibilizimin e pjesëmarrësve vendimmarrësve, lidhur me arsyet pse parandalimi dhe luftimi i korrupsionit të lartë është i rëndësishëm në nivel ndërkombëtar. Fjalimet hyrëse të konferencës që nisë në ora 09:00 do të mbahen nga kryetari Thaçi dhe shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, ambasadori Jan Braathu.

Kontrolloni gjithashtu

Thaçi: 21 vjet me parë pas një lufte të pastër çlirimtare nënshkruam demilitarizimin e UÇK-së dhe themelimin e TMK-së

Thaçi: 21 vjet me parë pas një lufte të pastër çlirimtare nënshkruam demilitarizimin e UÇK-së dhe formimin e TMK-së

Janë bërë 21 që kur u themeluan Trupat Mbrojtëse të Kosovës, pra, kalimi në TMK ...