Fillimi / Lajmet / Të martën përurohet pjesa e dytë e veprës “LPK themeluese e UÇK-së në vazhdën e përpjekjeve për bashkim”

Të martën përurohet pjesa e dytë e veprës “LPK themeluese e UÇK-së në vazhdën e përpjekjeve për bashkim”

Të martën. më 12 mars 2019 në ora 12:00 në ambientet e Institutit Albanologjik përurohet vepra “LPK themeluese e UÇK-së në vazhdën e përpjekjeve për bashkim” e autorëve  Sejdi Gega dhe Fazli Veliu. Në vitin e kaluar është përuruar pjesa e parë e këtij libri, ndërsa tash do të përurohet pjesa e dytë.

Kontrolloni gjithashtu

KEDS-i kërkon shtrenjtimin e energjisë elektrike prej 30 deri në 40 përqind

KEDS-i kërkon shtrenjtimin e energjisë elektrike prej 30 deri në 40 përqind

Shtrenjtim të energjisë elektrike prej 30 deri në 40 përqind ka kërkuar KEDS nga Zyra ...