Fillimi / Lajmet / Tërnava: Rastet e tmerrshme që po terrorizojnë botën janë akte barbare dhe s’ kanë të bëjnë me islamin
Tërnava: Rastet e tmerrshme që po terrorizojnë botën janë akte barbare dhe s’ kanë të bëjnë me islamin

Tërnava: Rastet e tmerrshme që po terrorizojnë botën janë akte barbare dhe s’ kanë të bëjnë me islamin

Sot të Xhaminë e Madhe të Prishtinës, me rastin e festës së Bajramit të Madh, myftiu i Kosovës, Naim Tërnava, në fjalën e tij u ka drejtuar kritika të ashpra grupeve, të cilat sipas tij po e terrorizojnë botën në emër të fesë islame. Ai ka kërkuar nga besimtarët që ta duan më shumë Kosovën dhe  të kujdesën për vendin e tyre, për të cilin është derdhur  shumë gjak. Rastet e tmerrshme që po terrorizojnë botën janë akte barbarë dhe larg çdo tolerance e mësimi që jep Kur’ani. Islami është kundër çdo vrasje e terrori të çdo natyre. Kjo që po ndodh nuk është asgjë nga Islami, ka saktësuar, myftiu Tërnava.

Kontrolloni gjithashtu

Rexhep Selimi: Edhe pse nuk i kemi në Kuvend më të fuqishmit e partisë, megjithatë i kemi 30 deputetë të fortë

Rexhep Selimi: Edhe pse nuk i kemi në Kuvend më të fuqishmit e partisë, megjithatë i kemi 30 deputetë të fortë

Shefi i Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi, ka thënë se partia e tij ...