Teuta Ymer Elshani do të fillojë vet punimet për rinovimin dhe hapjen e shtëpisë muze – Ymer Elshani, në Korroticë të Poshtme

Të dashur miq, kam vendosur që në prill të vitit 2022 të nisi vet punimet për rinovimin dhe hapjen e shtëpisë muze – Ymer Elshani, në Korroticë të Poshtme të komunës së Drenasit. E di që nuk do të jetë e lehtë për mua as emocionalisht as fizikisht, por nuk po shoh rrugë tjetër. Më uroni sukses dhe forcë që të mund ta kryej edhe këtë mision, për hir të së vërtetës dhe brezave të rinj!

 kujtojmë me këtë rast se Teuta është e vetmja e mbijetuar, nga maskara që kishin kryer forcat kriminale serbe në Poklek të Vjetër. Teutës i kishin ekzekutuar: Babin- Ymer Elshani, veprimtar profesor,nënën, katër vëllezërit, gjyshen, dhe me afro gjashtëdhjetë bashkëfshatarë .

Kontrolloni gjithashtu

The Telegraph: Gjyqtarët për krimet e luftës të Gjykatës Speciale duhet të largohen nga detyra për “shpërdorim të autoritetit”

Gjykata Speciale publikoi raportin e punës për vitin 2021, duke vënë në pah “të arriturat”

Gjykata Speciale kundër UÇK-së publikoi raportin e punës për vitin 2021, duke vënë në pah …