KEK
Fillimi / Lajmet / Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova
Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova. Gjatë nënshkrimit të deklaratës zyrtare të Thirrjes Globale të Veprimit për Fuqizim Ekonomik të Grave, ministrja e Punëve të Jashtme, Melisa Haradinaj-Stublla tha se edhe Kosova përkrah këtë nismë dhe do të jap kontributin e saj. “Përmes deklaratës nënvizohet fuqishëm rëndësia që ka mënjanimi i barrierave për pjesëmarrje të plotë dhe të lirë të grave në ekonomi si dhe afirmohet roli i Republikës së Kosovës në ndërtimin e konsensusit ndërkombëtar në avansimin e fuqizimit ekonomik të grave”, thuhet në mes tjerash në komunikatën e MPJD-së.

Kontrolloni gjithashtu

Edi Rama: Shqipëria mund të marrë të gjitha llojet e vaksinave që dalin në treg, ashtu si të gjitha shtetet në botë

Edi Rama: Shqipëria mund të marrë të gjitha llojet e vaksinave që dalin në treg, ashtu si të gjitha shtetet në botë

Kryeministri, Edi Rama, tha se Shqipëria mund të marrë të gjitha llojet e vaksinave që ...