KEK
Fillimi / Institucionet / U mbajt mbledhja e rregullt e Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim

U mbajt mbledhja e rregullt e Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim

Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim në komunën e Vitisë, ka mbajtur sot mbledhje të rregullt. Gjatë këtij takimi është diskutuar për gjendjen e pandemisë në këtë komunë me virusin COVID-19. Në këtë takim u bë me dije se deri me tani në këtë komunë janë 69 raste aktive. Gjithashtu në këtë takim është folur edhe lidhur me zbatimin e masave kundër përhapjes së këtij virusi dhe kontrollit të Policisë dhe Drejtorisë së Inspekcionit në Viti për zbatimin e tyre. Gjithashtu u bë me dije që nga 13 marsi e deri me tani në këtë komunë ishin prekur nga ky virus 259 qytetarë duke kërkuar nga qytetarët që të jenë të kujdesshëm e ti zbatojnë masat, të mbajnë maska, të mbajnë distancën dhe higjienën personale.

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan bëhet trajnimi i stafit teknik të shkollave, për përdorimin e pompave spërkatëse për dezinfektim të shkollave

Zyrtari nga Drejtoria Komunale e Arsimit në komunën e Deçanit Zeqë Malaj, në bashkëpunim më ...