Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Institucionet / U NËNSHKRUA MARRËVESHJE MIRËKUPTIMI NË MES TË AGJENSISË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS DHE KOMUNËS SË JUNIKUT

U NËNSHKRUA MARRËVESHJE MIRËKUPTIMI NË MES TË AGJENSISË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS DHE KOMUNËS SË JUNIKUT

Kryetari i Komunës së Junik Agron Kuçi nënshkroi marrëveshje mirëkuptimi me Agjensinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës për përkrahje të Komunës së Junikut, respektivisht Arkivës Komunale me inventar, duke ofruar interier të përshtatshëm për dosje arkivuese komunale që janë indikatorë bazë dhe referencë e mirë për transparencë dhe llogaridhënie.

Projekti mbështetet nga Agjenisia e Arkivave të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Basri Sylejmani u zgjodh Kryesues i Komitetit për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport në Viti

Në Viti, është mbajtur mbledhja e parë e Komitetit për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport. ...