U PËRURUA NDRIÇIMI PUBLIK NË BRESTOC DHE HOÇË TË VOGËL

Brestoci dhe Hoça e Vogël e komunës së Rahovecit u ndriçuan mbrëmë, në gjatësi 3.4 kilometra në rrugën kryesore që lidh dy fshatrat. Për të pa nga afër këtë investim  ishte edhe kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, i cili i përgëzoi banorët për këtë investim dhe shtoj se ky investim dhe Investimet e tjera që rrisin sigurinë dhe mirëqenien e qytetarëve do të vazhdojnë edhe në të ardhmen. Gëzuar banorëve të të dy fshatrave, ka thënë kryetari Latifi!

Mund të jetë një imazh i rrugë dhe rrugë

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti: Jemi të gatshëm për bashkëpunim me komunën e Tetovës

Kryetari i komunës Vitisë, Sokol Haliti dhe kryesuesi i kuvendit komunal, Bekim Azizi kanë pritur …