Fillimi / Institucionet / Ushtria e Kosovës FSK-ja, solli një donacion në Komunën e Rahovecit

Ushtria e Kosovës FSK-ja, solli një donacion në Komunën e Rahovecit

Duke e pa gjendjen e shkaktuar nga pandemia Covi19 dhe numrin e lartë të qytetarëve të infektuarve me këtë virus, Ushtria e Kosovës FSK-ja, solli një donacion në Komunën e Rahovecit. Ne këtë donacion përfshihen maska të cilat do të shpërndahen falas për qytetarët e komunës së Rahovecit, që sa do pak qytetarët të mundë të mbrojtur nga virusi.

Zyrtarët komunal e kanë falënderuar FSK-në që gjithmonë e ka mbështetë komunën e Rahovecit.

Kontrolloni gjithashtu

Njoftim nga DEZHT në Rahovec për organizimin e sesionit informues rreth skemës së granteve nga MKRS

Komuna e Rahovecit në bashkëpunim me AZHR-Jug organizon: SESION INFORMUES RRETH SKEMËS SË GRANTEVE  TË ...