Tre oficerë të rinj të FSK-së nisen për trajnim profesional në Mbretërinë e Bashkuar

Ushtrimi “Shpata e argjendtë” i bashkon institucionet e sigurisë

Sot përfundon ushtrimi i përbashkët fushor i quajtur “Shpata e argjendtë” në mes KFOR-it, EULEX-it, Policisë e Kosovës dhe Forcës se Sigurisë së Kosovës i cili përbëhet nga një ushtrim lëvizës me pesë skenarë të ndryshëm ushtrimesh në korsi të ndara. Ky ushtrim ka filluar me 7 prill, me ç’rast janë zhvilluar disa aktivitete në mes të tyre institucioneve.

Kontrolloni gjithashtu

21 vjet nga masakra mizore e civilëve shqiptarë në Mejë të Gjakovës nga forcat policore e ushtarake serbe

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, kanë shkallë tejet të ulët të përfundimit me aktgjykime

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, vazhdojnë të kenë …