Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Vazhdon dezinfektimi i hapësirave dhe objekteve publike në Viti

Vazhdon dezinfektimi i hapësirave dhe objekteve publike në Viti

Në kuadër të masave për ndalimin e përhapjes së mëtutjeshme të gripit pandemik, në Komunën e Vitisë, ka vazhduar dezinfektimi i objekteve dhe hapësirave publike. Sot janë trajtuar parku i qytetit, trotuaret, Stacionin e Policisë në Viti, objektin e Brigadës së Zjarrfikësve dhe objektin e Emergjencës. Kurse në ditët në vijim, do të dezinfektohen edhe hapësira dhe objekte tjera. Kryetari Sokol Haliti, i cili kryeson edhe Komitetin Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim ka thënë se institucionet komunale bashkë me mekanizmat tjerë po bëjnë të pamundurën për ta mbajtur gjendjen nën kontroll, në mënyrë që qytetarët vitias të mos rrezikohen nga ky grip.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi për realizim të projektit “Up To Youth”

Komuna e Vitisë ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me projektin Up to Youth të financuar ...