Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Vazhdon raporti i shkëlqyeshëm mes pjesëtarëve të KFOR-it dhe komunitetit

Vazhdon raporti i shkëlqyeshëm mes pjesëtarëve të KFOR-it dhe komunitetit

Në vazhdimësi po mbahen ligjërata dhe seria e debateve online në mes të KFOR-it dhe nxënëseve të komunës së Vitisë, të udhëhequra përmes ndihmës së mësimdhënësve të gjuhës angleze dhe Rreshteres se ushtrisë amerikane, Deanne Wirkus, që tashmë janë mbajtur në shkollat e mesme të ulëta “Dëshmorët e Vitisë” në Viti , “Dëshmorët e Lubishtës” në Lubishtë, “Skender Emërllahu” në Ramjan duke u cilësuar nga të gjitha palët si shumë domethënëse dhe mbështetëse për fëmijët tanë. Sipas të dhënave nga drejtoria e Arsimit ato do të vazhdojnë edhe më tutje, e radhës do të mbahet në bashkëpunim me shkollën “Halil Alidema” ne Pozheran. DKA në Viti është shumë mirënjohëse për këtë bashkëpunim që është bërë në këtë kohë pandemie.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj, priti në takim Ministrin e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Ramë Likaj

Në kuadër të vizitave në të gjitha qytetet e Kosovës, Ministri i Arsimit Shkencës dhe ...