Fillimi / Lajmet / Vesel Krasniqi: Malisheva është harruar në tërësi nga qeveria në largim dhe kryeministri në detyrë Albin Kurti
Vesel Krasniqi: Malisheva është harruar në tërësi nga qeveria në largim dhe kryeministri Kurti

Vesel Krasniqi: Malisheva është harruar në tërësi nga qeveria në largim dhe kryeministri në detyrë Albin Kurti

Dega e Nismës në Malishevë ka shprehur pakënaqësinë e saj me trajtimin që është duke  qeveria në detyrë kësaj komune pavarësisht se është më e prekura nga koronavirusi në Kosovë. Në një konferencë për medie, Vesel Krasniqi, në emër të kësaj dege ka thënë se Malisheva është harruar në tërësi nga qeveria në largim. Ai ka thënë se është e çuditshme se si kryeministri gjen kohë të vizitojë mediumin publik dhe komuna tjera ku ai ka elektorat, ndërsa nuk e viziton këtë komunë për t’i ofruar përkrahje. Me këto veprime, Krasniqi ka thënë se për Kurtin, Malisheva nuk paraqet interes dhe as nuk dëshiron ta vizitojë.

Kontrolloni gjithashtu

Hani i Elezit përfitues i projektit "Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Hani i Elezit përfitues i projektit “Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Nën organizimin e projektit të ekipeve të Gazi Babës dhe Hanit te Elezit është mbajtur ...