Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Veseli: World Justice Project i demantoi zërat nihilistë që mohojnë çdo progres në sudimin e ligjit në Kosovë
Veseli: Raporti i World Justice Project i demantoi zërat nihilistë që mohojnë çdo progres në sudimin e ligjit në Kosovë

Veseli: World Justice Project i demantoi zërat nihilistë që mohojnë çdo progres në sudimin e ligjit në Kosovë

Një lajm i mirë, në kohën e pandemisë globale, ka ardhur për Kosovën nga jashtë. Kosova në raportin e fundit të Indeksimit të Sundimit të Ligjit të sa po nxjerrur prej organizatës prestigjioze World Justice Project, prej 128 vendeve të matura për performancën e sundimit të ligjit, Kosovën e ka vendosur në vendin e 54-t. Ky raport e ka lumturuar kryetarin e Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, i cili ka thënë se ky indikator vlen veçanërisht si demantim ndaj atyre zërave nihilistë në Kosovë, që mohojnë çdo arritje e progres që ka bërë vendin ynë. Sipas Veselit pavarësisht sfidave të jashtëzakonshme të rindërtimit prej shkatërrimeve të luftës, shtetndërtimit dhe pengesave në arenën ndërkombëtare, Kosova ka mundur të arrijë shumë në shumë pak kohë për sa i përket sundimit të ligjit.

Kontrolloni gjithashtu

Gjendje alarmante në Brazil, mbi 33 mijë viktima nga koronavirusi

Mediet ndërkombëtare njoftojnë për gjendje alarmante në Brazil për shkak të koronavirusit. Gazeta “The Guardian” ...