MIT KS
Fillimi / Lajmet / Veteranët kanë pensione të sigurta vetëm deri në tetor të këtij viti
Ushtria Çlirimtare e Kosovës

Veteranët kanë pensione të sigurta vetëm deri në tetor të këtij viti

Në Komisionin Parlamentar për Buxhet dhe Financa është shqyrtuar projektligji për ratifikimin e marrëveshjes së kredisë ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe Unikredit Bank Austria Ag për financimin e projektit të modernizimit të shërbimeve të kardiologjisë invazive në QKUK. Zëvendësministri i Financave, Agim Krasniqi në këtë komision duke shpalosur projektligjin në fjalë theksoi se kushtet e kredisë janë mjaft të favorshme. Komisioni ka miratuar pa diskutime edhe projektligjin për ratifikimin e kredisë prej 2.5 Po ashtu u diskutua edhe projektligji për rishikimin e buxhetit 2016. Krasniqi gjatë raportimit tha se me FMN kanë arritur pajtueshmëri për të gjitha shpenzimet, përveç pensioneve për veteranët, meqë problemi me numrin e madh të veteranëve po vazhdon, dhe kanë bërë zgjidhje për këtë kategori vetëm deri në tetor të këtij viti me 7 milionë euro shtesë.

Kontrolloni gjithashtu

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Shtetasit e Kosovës që duan të udhëtojnë jashtë vendit dhe u duhet testi nëse janë ...