Fillimi / Lajmet / Visar Ymeri: Qeveria e ardhshme e Kosovës pas 6 tetorit, duhet të mos jetë e varur nga Lista “Srpska”
Visar Ymeri: Qeveria e ardhshme e Kosovës pas 6 tetorit, duhet të mos jetë e varur nga Lista “Srpska”

Visar Ymeri: Qeveria e ardhshme e Kosovës pas 6 tetorit, duhet të mos jetë e varur nga Lista “Srpska”

Nënkryetari i Partisë Socialdemokrate, Visar Ymeri ka thënë se presionet, kërcënimet dhe shantazhet e Beogradit zyrtar ndaj serbëve me të drejtë vote në Kosovë për t’i obliguar ata ta votojnë Listën “Srpska”, dëshmojnë edhe më shumë domosdonë që Qeveria e ardhshme e Kosovës pas 6 tetorit, të mos jetë e varur nga ky formacion politik. Kjo ndërsymje e ndërhyrje e Beogradit zyrtar, sipas tij, e dëshmon edhe më shumë se deputetët e Partisë Socialdemokrate në legjislaturën e fundit, kishin të drejtë kur bashkë me kryeministrin Haradinaj kanë larguar këtë ndikim në vendimmarjen shtetërore të Kosovës, për herë të parë në historinë e Republikës së Kosovës prej kur Listës “Srpska” është e pranishme në Kuvendin e Republikës.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj: Martirët e masakrës së Lybeniqit, që u shndërruan në gurë themeltar të lirisë së vendit tonë

Ramush Haradinaj: Martirët e masakrës së Lybeniqit u shndërruan në gurë themeltar të lirisë së vendit tonë

Në përvjetorin e masakrës së Lybeniqit, kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ...