William Walker qëndron për një vizitë në Krushë të Madhe

Me 18 janar 2017 duke filluar  nga ora 14:00, miku i madh i shqiptarëve, z. William Walker-ambasador i OSBE-së, në Kosovë gjatë vitit 1999, do të vizitoj Krushën e Madhe. Ai do të vizitoj  Kompleksin Memorial Krushë e Madhe, pastaj shtëpinë Muze UKSHIN HOTI, shtëpinë e Muhedin  Durakut dhe  Kooperativën e Grave ‘KRUSHA’.

Kontrolloni gjithashtu

Jorn Rohde: Dërgimi i Projektligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës në Komisionin e Venecias është veprim i duhur

Jorn Rohde: Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje legjitimitetin e rregullores së BQK-së

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, deklaroi se Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje …