Demokracia Studentore

Organizata “Demokracia Studentore” organizon ekspozitë për krimet para Kishës serbe, në Prishtinë

Pas provokime që po i bën Serbia në Kosovë dhe priftërinjtë kanë bërë liturgji në Kishën Ortodokse Serbe, e cila gjendet në Kampusin Universitar e ndërtuar me dhunë nga Kasapi i Ballkanit, Sllobodan Millosheviç, organizata “Demokracia Studentore” organizon ekspozitë e cila do të mbahet pikërisht para këtij objekti. Në këtë ekspozitë do të ekspozohen fotografi të krimeve të luftës dhe masakrat të cilat i kanë kryer kriminelët serbë në Kosovë gjatë luftës së fundit, prej të cilëve ka ende që lëvizin të lirë. Aktiviteti do të mbahet në ora 11:30 nesër me date 18 Janar 2017, para objektit i cili qëndron padrejtësisht në Kampusin e UP-së, andaj me këtë rast ju ftojmë të merrni pjesë në mënyrë që të i’u përgjigjemi të gjithë Serbisë për provokimet që po i bënë ndaj Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Jorn Rohde: Dërgimi i Projektligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës në Komisionin e Venecias është veprim i duhur

Jorn Rohde: Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje legjitimitetin e rregullores së BQK-së

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, deklaroi se Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje …