KEK
Fillimi / Lajmet / Wilson: Marrëveshja në mes të Kosovës dhe Serbisë duhet të jetë e qartë

Wilson: Marrëveshja në mes të Kosovës dhe Serbisë duhet të jetë e qartë

Nënkryetari ekzekutiv i Këshillit Atlantik, Damon Wilson ka thënë se marrëveshja në mes të Kosovës dhe Serbisë duhet të jetë e qartë. Ai ka shtuar më tutje se kjo marrëveshje duhet të largojë pengesat që Serbia të jetë pjesë e Bashkimit Evropian si dhe Kosova të anëtarësohet në organizatat ndërkombëtare. “Ajo për të cilën ne po flasim është se kufijtë në rajon duhet të jenë më pak të rëndësishëm dhe mendoj se kjo marrëveshje mund ta shpejtojë një gjë të tillë, por duhet që të dyja palët të bien dakord për këtë, dhe ne nuk do të diktojmë diçka të tillë. Këshilli Atlantik po i sheh dhe mbikëqyrë të gjitha këto, por as Shtetet e Bashkuara të Amerikës as Bashkimi Evropian nuk do të diktojë asgjë” ka deklaruar nënkryetari ekzekutiv i Këshillit Atlantik, Damon Wilson.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti bisedoi me drejtuesit e TRUST-it dhe të Fondit Kosovar për Garanci Kreditore

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti bisedoi me drejtuesit e TRUST-it dhe të Fondit Kosovar për Garanci Kreditore

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti dhe ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, ...