KEK
Fillimi / Lajmet / Zeka: Efektet e pandemisë janë gjithëpërfshirëse
Zeka: Bizneset do të futen në krizë dhe mijëra punëtorë do të mbesin pa punë si shkak i mos zbatimit të pakos emergjente

Zeka: Efektet e pandemisë janë gjithëpërfshirëse

Drejtori ekzekutiv i Odës Amerikane në Kosovë, Arian Zeka ka theksuar se efektet e pandemisë të shkaktuara nga virusi korona janë gjithëpërfshirëse dhe kanë goditur sektorin privat për shkak të masave të kufizuara me qëllim të parandalimit të përhapjes së pandemisë, por në anën tjetër derisa shënojmë një rënie në bruto produktin vendor domosdoshmërisht do të ketë rënie të të hyrave buxhetore për vitin 2020. Gjatë intervistës për “Ekonomia Online” ai ka thënë se Kosova është në një situatë të vështirë sa i përket zbatimit të pakos emergjente sepse ende nuk është aprovuar. Këtu çdo kritikë është për deputetët të cilët kanë gjetur të bëjnë politik për tema të tjera që unë konsiderojë që në këtë situatë janë të natyrës dytësore. Ekonomia është parësore për momentin dhe të gjithë përpjekjet tona duhet të jenë të fokusuara te rimëkëmbja, ka porositur drejtori ekzekutiv i Odës Amerikane në Kosovë, Arian Zeka.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri Veliu priti në takim shefin e UNHCR-së dhe Koordinatoren e Zhvillimit të OKB në Kosovë

Ministri Veliu priti në takim shefin e UNHCR-së dhe Koordinatoren e Zhvillimit të OKB në Kosovë

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, priti në takim njoftues shefin e UNHCR-së në ...