Xhavit Haliti

Xhavit Haliti: E keni edhe lirinë që e sollën ata që ju i  quani hajdutë, çka po prisni, pse nuk punoni

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës Xhavit Haliti, sot në Kuvendin e Kosovës ka thënë se po i bën  përshtypje se si qeveria nuk po tregon se kush ka vjedhur, pavarësisht se ajo ka theksuar se “ka arritur ta zbulojnë hajninë e madhe për 20 vjet”. Ai duke iu përgjigjur ministrit të Financave, Hekuran Murati, ka thënë se Vetëvendosja e ka pushtetin dhe mund ta bëjë këtë. Përderisa i keni prokuroritë e gjykatat. Çka po prisni. Këto janë rrugët juridike  për t’u rregulluar këto çështje. Rruga për ta saktësuar të vërtetën rreth asaj se a është dikush i inkriminuar dhe a duhet të përgjigjet para drejtësisë, është rruga e drejtësisë, rruga e organeve të ndjekjes”, ka thënë ai. Ju keni obligimin e juaj, punoni si qeveri”. “I keni trashëguar të gjitha. E keni trashëguar edhe lirinë nga ata që i quani hajdut dhe vazhdoni me përmirësimin e gabimeve të atyre. Përmirësojeni vetveten, e mos ejani në  çdo seancë vetëm për të  na treguar…”, ka thënë mes tjerash deputeti, Xhavit  Haliti.

Kontrolloni gjithashtu

Bamieh

Maria Bamieh: Në vend se të urohesha për paraqitje e provave të korrupsionit në EULEX, më larguan nga puna

Ish prokurorja e EULEX-it që paraqiti provat e korrupsionit në këtë mision e nga ku …