Besnik Tahiri

Në seancën e sotme e Kuvendit të Kosovës, janë shkaktuar përplasje mes Besnik Tahirit e Hekuran Muratit

Edhe në seancën e sotme të  Kuvendit të Kosovës nuk kanë munguar  përplasjet  mes pozitës e opozitës, kësaj radhe në mes shefit të Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri dhe ministrit të Financave, Hekuran Murati. Ai i ka parashtruar disa pyetje ministrit Murati lidhur me deklaratat që dha ai për ndihmën që Qeveria u ka ofruar qytetarëve. Shefi i deputetëve të AAK-së, më tej iu drejtua ministrit se “Kosova nuk ka nisur as me Qeverinë Kurti e as me ministrin Murati”. Nuk jeni në pandemi. “E ke pas shumë të lehtë ministër me vendos Ligjin e Pagave në buxhet. Shumë lehtë e ke pas ministër me u marrë me pagën minimale. Ju ministrat vetë po e vendosni në mina kryeministrin, e keni vendosur që  me sindikatat të flisini për  pagën minimale. Pse nuk po e zhbllokoni OSHP-në, 300 milionë euro nuk janë investime kapitale, i keni blloku të gjitha anët”, ka pyetur Besnik Tahiri.

Kontrolloni gjithashtu

Bamieh

Maria Bamieh: Në vend se të urohesha për paraqitje e provave të korrupsionit në EULEX, më larguan nga puna

Ish prokurorja e EULEX-it që paraqiti provat e korrupsionit në këtë mision e nga ku …