Brickos

Ymeri: Ministria e Integrimit i ka kaluar kompetencat e saja duke u marrë me punë që i takojnë Ministrisë së Jashtme

Ymeri: Ministria e Integrimit i ka kaluar kompetencat e saja duke u marrë me punë që i takojnë Ministrisë së Jashtme

Partia Socialdemokrate po konsideron se kontrata e nënshkruar nga Dhurata Hoxha me kompaninë amerikane është e papranueshme. Në një konferencë për media, Visar Ymeri tha Ministria e Integrimit i ka kaluar kompetencat, duke u marrë me punë që i takojnë Ministrisë së Jashtme. “Përmes kësaj kontrate Ministria e Integrmeve e ka marrë rolin e MPJ-së. Përmes kësaj kontrate Hoxha dhe Ministria i kanë kaluar kompetencat e veta. Ministria do të duhej të përqendrohej të procesi i integrimit në BE, e jo të merret me lobim”, tha ai. Sipas Ymerit kjo tregon se në Qeveri ka një lloj kaosi anarkik si funksionon ministri. “Me këtë deshmohet që Qeveria është e varur me interesat partiake të ministrave”, tha Ymeri. Ai tha se kompania nuk është se ka ndonjë përvojë në fushën për të cilën është kontraktuar.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri

Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e konsideron një degë të veten politike

Kryetari  i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e …