valamobile
akp deri me 1 prill
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Zëvendëskryeministri Pacolli thotë se mardhëniet me SHBA nuk duhet as të lëndohen e as të dëmotohen në asnjë mënyrë
Zëvendëskryeministri Pacolli thotë se mardhëniet me SHBA nuk duhet as të lëndohen e as të dëmotohen në asnjë mënyrë

Zëvendëskryeministri Pacolli thotë se mardhëniet me SHBA nuk duhet as të lëndohen e as të dëmotohen në asnjë mënyrë

Zëvendëskryeministri i Kosovës Behxhet Pacolli ka thënë se taksa ka pasur efektin e vet dhe se tani ka ardhur koha që ajo të shqyrtohet. Pacolli ka theksuar se mardhëniet me SHBA nuk duhet as të lëndohen e as të dëmotohen në asnjë mënyrë. Ai ka thënë se taksa tani e ka humb arsyen. “Taksa ishte një vendim i duhur, por kishte efektin e saj, dhe tani e ka humb arsyen. Është dashur që të hiqet nga rendi i ditës, por për këtë duhet që Serbia t’i plotësoj disa kushte. Ajo duhet të kthehet në tavolinën e dialogut, të bëhet një komision që ta shikoj dhe ta vazhdojë punën e taskës. Haradinaj po mbron parimet dhe fjalët e veta por frika ime është që ne duhet të shohim e të mos dëmtotojme mardhniet tona me SHBA, ka thënë Pacolli.

Kontrolloni gjithashtu

Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D.Madison do të qëndrojë sot në Kosovë

Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D.Madison do të qëndrojë sot në Kosovë

Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D.Madison pas arritjes së saj ...