Fillimi / Lajmet / ZKA: Ja si zhvatej buxheti i Kosovës, në kohën e kryetares (së zarfit) Atifete Jahjaga
Atifete jahjaga

ZKA: Ja si zhvatej buxheti i Kosovës, në kohën e kryetares (së zarfit) Atifete Jahjaga

Zyra Kombëtare e Auditimit, pas hulumtimit që ka bërë  ka zbuluar se Policia e Kosovës, kishte blerë 51 bileta të klasave më të larta se klasa ekonomike dhe  vlera e tyre e përgjithshme ishte 68 mijë e 947 euro. Vetëm për një zyrtare të Policisë së Kosovës, që ishte mbrojtje e afërt e ish-presidentes Atifete Jahjaga, janë shpenzuar mbi 34 mijë euro nga buxheti për udhëtime të klasit biznes. Biletat e tilla ishin blerë për zyrtaren policore që ishte në mbrojtje të afërt të ish-presidenten e Kosovës, Atifete Jahjaga, për zyrtaren në fjalë ishin shpenzuar rreth 34 mijë e 425 euro për 16 bileta, e që i takojnë klasës biznes. Sipas raportit të auditimit, mesatarisht bileta për të, ka kushtuar rreth 1 mijë e 401 euro. Bileta më e shtrenjtë e paguar për këtë zyrtare ishte 5 mijë e 483 euro dhe atë nga Vjena për Boston  dhe kthim për në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Elmi Reçica qëndroi në Gjenevë të Zvicrës, në nismën e PDK-së për hapjen e nëndegëve kudo ku jetojnë shqiptarët, në mërgim

Elmi Reçica qëndroi në Gjenevë të Zvicrës, në nismën e PDK-së për hapjen e nëndegëve kudo ku jetojnë shqiptarët, në mërgim

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Elmi Reçica,  ka qëndruar për vizitë në Gjenevë të ...