vipa
driloni com
muqa 900
melodia 10 vjet shtet
rkl vala loja shperblyese
Fillimi / Lajmet / Autobusët e rinj në Prishtinë ofrojnë udhëtim falas për ditën e Pavarësisë
Autobusët e rinj në Prishtinë ofrojnë udhëtim falas për ditën e Pavarësisë

Autobusët e rinj në Prishtinë ofrojnë udhëtim falas për ditën e Pavarësisë

Drejtori i Drejtorisë së Kulturës në komunën e Prishtinës, Besart Vllahija ka thënë se 9-vjetori i Pavarësisë së Kosovës do të shënohet me një sërë aktivitetesh. Po ashtu, ai tha se gjatë ditës së premte të gjithë qytetarët në Komunën e Prishtinës do të kenë mundësinë të udhëtojnë me autobusët e rinj dhe atë pa pagesë. ”Më 17 shkurt në Prishtinë udhëtimet bëhen gratis dhe me autobusët e rinj” , u shpreh Vllahija. Ai ka ftuar të gjithë qytetarët e vendit që të jenë pjesë e festës në kryeqytet pasi sipas tij pjesa e aktiviteteve më interesante është rezervuar për 17 shkurt.

Kontrolloni gjithashtu

Në kompleksin ‘’Adem Jashari’’ janë mbjelldhur 116 fidanëve, që simbolizojnë shtetet që e kanë njohur Kosovën

Në kompleksin ‘’Adem Jashari’’ janë mbjelldhur 116 fidanëve, që simbolizojnë shtetet që e kanë njohur Kosovën

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka shkruar në një postim të tij se ...