muqa 900
vipa
vala – old
driloni com
Fillimi / Lajmet / Banka Qendrore e Kosovës ka njoftuar se gjatë vitit 2016 janë shuar mijëra biznese
Banka Qendrore e Kosovës ka njoftuar se gjatë vitit 2016 janë shuar mijëra biznese

Banka Qendrore e Kosovës ka njoftuar se gjatë vitit 2016 janë shuar mijëra biznese

Banka Qendrore e Kosovës ka njoftuar se gjatë vitit 2016 kanë falimentuar dy mijë e 16 biznese. Në raportin e Bankës Qendrore të Kosovës thuhet se numri i bizneseve që kanë falimentuara në vitin 2 mijë e 16 është më i madh se se i atyre që janë shuar në vitin 2015. Sa i përket regjistrit të bizneseve, në vitin 2016 është shënuar rritje e numrit të ndërmarrjeve të regjistruara dhe po ashtu rritje e numrit të ndërmarrjeve të mbyllura. Numri i ndërmarrjeve të reja të regjistruara ishte 10 mijë e 424 apo 591 ndërmarrje më shumë se sa në vitin paraprak, ndërsa u mbyllën 2 mijë e 376 ndërmarrje apo 171 ndërmarrje më shumë se sa në vitin paraprak”, theksohet në raportin e  BQK-së, për Vlerësimin Tremujor të Ekonomisë.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë i dhuroi 100 libra Bibliotekës së FSK-së në Prishtinë

Radio-Kosova e Lirë i dhuroi 100 libra Bibliotekës së FSK-së në Prishtinë

Drejtoria e Radios-Kosova e Lirë, në kuadër të bashkëpunimit me Forcën e Sigurisë së Kosovës, ...