rkl vala loja shperblyese
muqa 900
vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / FMN do të vazhdojë bashkëpunimin me autoritetet e Kosovës dhe do ta mbështesë qeverinë e re brenda mandatit të sajë
FMN do të vazhdojë bashkëpunimin me autoritetet e Kosovës dhe do ta mbështesë qeverinë e re brenda mandatit të sajë

FMN do të vazhdojë bashkëpunimin me autoritetet e Kosovës dhe do ta mbështesë qeverinë e re brenda mandatit të sajë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur në takim përfaqësuesin e përhershëm të Fondit Monetar Ndërkombëtar për Kosovën, Ruud Vermeulen, me të cilin ka biseduar për stabilitetin fiskal të Kosovës dhe bashkëpunimi me FMN-në. Me këtë rast Haradinaj vlerësoi lart rolin e FMN-së në mbështetjen financiare për Kosovën. Ndërsa, Vermeulen, përgëzoi kryeministrin Haradinaj për zgjedhjen e tij si dhe i uroi atij dhe Qeverisë suksese. Ai u shpreh se FMN pret të vazhdojë bashkëpunimin e mirë me autoritetet e Kosovës dhe është gati të mbështesë qeverinë e re brenda mandatit të FMN-së. Vermaulen e mirëpriti prioritetin e qeverisë për ruajtjen e stabilitetit makrofinanciar një prioritet që e ndan edhe FMN.

Kontrolloni gjithashtu

Hashim Thaçi

RKL: Nuk është kjo dredhia e parë e Thaçit por është në vazhdën e dredhive paraprake

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi ka reaguar kundër atyre që i quan “persona”, të cilët ...