rkl vala loja shperblyese
driloni com
muqa 900
vipa
Fillimi / Lajmet / Kryeministri, Edi Rama, dëshiron mbështetje nga Bashkimi Evropian për goditjen e bandave kriminale
Edi Rama

Kryeministri, Edi Rama, dëshiron mbështetje nga Bashkimi Evropian për goditjen e bandave kriminale

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, dëshiron të ketë mbështetje nga Bashkimi Evropian për goditjen e bandave kriminale, që përfitojnë nga shitja e drogës, prostitucioni, trafikimi i njerëzve dhe nga aktivitetet e tjera joligjore. ë një letër dërguar dje 28 shteteve anëtare të BE-së, zoti Rama ka shkruar se liderët e bandave duhet të arrestohen dhe ndiqen penalisht, ndërsa çfarëdo pasurie e fituar nga ky aktivitet kriminal të konfiskohet, raporton agjencia AP nga Tirana. Ne dëshirojmë ta kemi ndihmën tuaj dhe ta afrojmë tonën, që t’i kapim këta njerëz dhe t’i sjellim para drejtësisë. Kryeministri Rama thotë se disa prej tyre veprojnë në shtetet e Bashkimit Evropian.

Kontrolloni gjithashtu

Më 22 shkurt 2018 hapet Ekspozita “Dëbimi i Shqiptarëve nga Sanxhaku i Nishit 1877-1878”

Më 22 shkurt 2018 hapet Ekspozita “Dëbimi i Shqiptarëve nga Sanxhaku i Nishit 1877-1878”

Me rastin e 140-vjetorit të dëbimit masiv të shqiptarëve nga Sanxhaku i Nishit, gjatë viteve ...