110 vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë po përkujtohet me aktivitete të ndryshme

110 vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë po përkujtohet me aktivitete të ndryshme. Për ta shënuar këtë datë por edhe festat tjera që ndërlidhen me datën emblematike të kombit tonë, 28 Nëntorin, Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë në bashkëpunim me Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës, për nderë të 110-vjetori të shpalljes së Pavarësisë, para Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, hapën ekspozitën “Të ndarë por të pashkëputur“. Ekspozita po vizitohet nga autoritete të larta të të dyja shteteve, personalitete nga fusha të ndryshme dhe qytetar të shumtë.

Kontrolloni gjithashtu

Milazim Krasniqi: Qeveria Kurti është totalisht e dështuar, ajo nuk di të ballafaqohet me krizat ekonomike, energjetike, arsimore

Milazim Krasniqi: Amerika dhe shtetet që kanë njohur Kosovën, po mbajnë qëndrime joparimore në përdorimin e dinarit

Profesori universitar  dhe analisti, Milazim Krasniqi, duke komentuar zhvillimet e fundit sa i përket Rregullores …