KEK
Fillimi / Lajmet / 12 infermierët e FSK-së e përfundojnë misionin e tyre 30 ditësh në ofrimin e shërbimeve për pacientët me COVID
12 infermierët e FSK-së e përfundojnë misionin e tyre 30 ditësh në ofrimin e shërbimeve për pacientët me COVID

12 infermierët e FSK-së e përfundojnë misionin e tyre 30 ditësh në ofrimin e shërbimeve për pacientët me COVID

Dymbëdhjetë infermierë të Forcës së Sigurisë së Kosovës kanë përfunduar misionin e tyre 30 ditësh në ofrimin e shërbimeve shëndetësore për pacientët me COVID në Klinikën Infektive, Pulmologjisë dhe Mjekimin Intnesiv Qendror Covid të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës. Me rastin e përfundimit të këtij misioni, Valbon Krasniqi, ushtrues i detyrës së drejtorit të përgjithshëm të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, ka falënderuar infermierët për punën, angazhimin dhe përkushtimin që kanë treguar për të ndihmuar pacientët e shtrirë në klinikat COVID. Shkelzen Syla, drejtor i Qendrës Mjekësore të Forcës së Sigurisë së Kosovës falënderoj infermierët e FSK-së, por edhe menaxhmentin e ShSKUK-së, për punën e shkëlqyer që kanë treguar gjatë këtyre ditëve.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar ...