KEK
Fillimi / Lajmet / Komisionarja e BE-së, Stella Kirjakides i bënë vendeve anëtare që të forcojnë urgjentisht masat anti-COVID
Komisionarja e BE-së për Shëndetësi, Stella Kirjakides i bënë vendeve anëtare që të forcojnë urgjentisht masat anti-COVID

Komisionarja e BE-së, Stella Kirjakides i bënë vendeve anëtare që të forcojnë urgjentisht masat anti-COVID

Bashkimi Evropian u bëri thirrje sot vendeve anëtare që të forcojnë urgjentisht masat për të kontrolluar vatrat e reja të epidemisë dhe për të shtypur valën e re të koronavirusit. “Të gjitha vendet duhet të zbatojnë menjëherë dhe me kohë masat në shenjat e para të pikave të nxehta të reja”, nga testimi deri te sigurimi i kapaciteteve spitalore, tha komisionarja evropiane për Shëndetësinë Stella Kirjakides. Ajo paralajmëroi në konferencën për shtyp se kjo mund të jetë shansi i fundit për të shmangur përsëritjen e situatës siç ishte pranvera e kaluar. Sipas të dhënave më të fundit, më shumë se pesë milionë njerëz janë të infektuar me virusin korona në Evropë.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar ...