MIT
kek
tv dielli
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / 21 vite me parë u zhviillua Beteja e Kaqandollit është njëra ndër betejat më të lavdishme të UÇK-së në Llap
21 vite me parë u zhviillua Beteja e Kaqandollit është njëra ndër betejat më të lavdishme të UÇK-së në Llap

21 vite me parë u zhviillua Beteja e Kaqandollit është njëra ndër betejat më të lavdishme të UÇK-së në Llap

Beteja e Kaqandollit është njëra ndër betejat më të lavdishme të UÇK-së, jo vetëm në Llap por në tërë Kosovën e cila i zhvillua 21 vite me parë. Kjo ishte beteja e parë frontale në Llap që e zhvilloi UÇK-ja kundër forcave serbe. Gjatë kësaj beteje 3 ditore nga radhët e UÇK-së ranë 7 dëshmorë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës: Bekim Maliqi, Bekim Lushaku, Naim Zhegrova, Fadil Sejdiu, Habib Zeka, Islam Rekaliu dhe Selim Rekaliu.

Kontrolloni gjithashtu

Hoti: Qeveria e Kosovës do t’i mbështesë në organizimin më të mirë të arsimit shqip dhe kulturës shqiptare

Hoti: Qeveria e Kosovës do t’i mbështesë në organizimin më të mirë të arsimit shqip dhe kulturës shqiptare

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti gjatë qëndrimit në Munih, ka takuar disa veprimtarë, të cilëve ...