Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / Ministri Cakaj thotë se ka marrë mbështetjen e Çekisë për çeljen e negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë në BE
Cakaj thotë se ka marrë mbështetjen e Çekisë për çeljen e negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë në BE

Ministri Cakaj thotë se ka marrë mbështetjen e Çekisë për çeljen e negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë në BE

Ministri në Detyrë për Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, gjatë qëndrimit zyrtar në Pragë ka zhvilluar një takim pune me ministrin e Jashtëm të Çekisë, Tomas Petricek. Nga ai, thotë se ka marrë mbështetjen e Çekisë për çeljen e negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë në BE. “Gjatë qëndrimit zyrtar në Pragë zhvilluam edhe një takim pune me Ministrin e Jashtëm të Republikës Çeke, z.Tomáš Petříček. Në takim u pajtuam për nevojën e shtimit të bashkëpunimit ekonomik dhe domosdoshmërinë e rritjes së ndërveprimit midis vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe atyre të Vishegradit, veçanërisht në fushën e infrastrukturës dhe energjisë. Po ashtu, biseduam edhe për një varg masash të prekshme për të shtuar bashkëpunimin në kuadër të OSBE-së. Ministri Petříček konfirmoi edhe njëherë mbështetjen absolute të Çekisë për çeljen e negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian”, ka shkruar Cakaj.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët ...