Abazoviq: Demarkacioni mes Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi, është punë e kryer

Duke folur për çështjen e demarkacionit, kryeministri i malit të Zi, Driton Abazoviq ka theksuar se demarkacioni mes Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi, është punë e kryer. Pyetjes se nëse gjatë vizitës treditore në Kosovës ka biseduar me autoritet më të larta të vendit mikëpritës për çështjen e demarkacionit, ai është përgjigjur se në takimet zyrtare që ka pasur, çështja e demarkacionit nuk është diskutuar fare. “Për ne kjo është punë e kryer”, ka theksuar kryeministri i malit të Zi, Driton Abazoviq. Gjatë kësaj vizite, ai është pritur në takime nga autoritetet më të larta të Kosovës dhe drejtues të partive politike por edhe takiem tjera.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …