vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Abelard Tahiri: Bajrush Morina të paraqesë faktet në Prokurori ose të ballafaqohet me drejtësinë
Abelard Tahiri

Abelard Tahiri: Bajrush Morina të paraqesë faktet në Prokurori ose të ballafaqohet me drejtësinë

Me rastin e përvjetorit të vdekjes së veprimtarit të LDK-së, Enver Maloku,  gazetari, Bajrush Morina ka thënë që një deputet i Kuvendit dhe gruaja e tij janë fajtorët për vrasjen e Malokut, por nuk ka përmendur emra. Lidhur me këto deklarata ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri i ka kërkuar kryeprokurorit Lumezi që të merret me deklaratën e Morinës. Këtë rast duhet ta trajtojë menjëherë, në mënyrë që pretenduesi të paraqesë faktet e pretenduara përmes së cilave akuzon njërin nga deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës, ose në të kundërtën të ballafaqohet me sistemin e drejtësisë, u shpreh ministri i Drejtësisë.

Kontrolloni gjithashtu

Gjermania e gatshme për mbështetjen e mëtutjeshme të Republikës së Kosovës, me theks në fushën e arsimit

Gjermania e gatshme për mbështetjen e mëtutjeshme të Republikës së Kosovës me theks në fushën e arsimit

“Shkëmbimi i nxënësve, studentëve dhe mësimdhënësve me institucionet e njohura gjermane është veprim i duhur ...