Fillimi / Lajmet / Abelard Tahiri dhe Hykmete Bajrami kritikuan ministrin Liburn Aliu i cili u largua nga Kuvendi ka ndonjë arsyetim
Liburn Aliu

Abelard Tahiri dhe Hykmete Bajrami kritikuan ministrin Liburn Aliu i cili u largua nga Kuvendi ka ndonjë arsyetim

Shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri tha se ministri Aliu duhet të kishte një zor të madh që nuk qëndroi dot në sallën e Kuvendit.  Ai i ka bërë nja 28 kontrata njëburimore pa procedurë të prokurimit dhe dihet sesi ndihet. Lidhur me këtë rast ka reaguar edhe deputetja e LDK-së, Hykmete Bajrami e cila tha se jo nuk është morale dhe etike, nuk ka asnjë justifikim sepse tha po merrna pak me zjarrin. Ndërsa, dje të nderuar deputetë ai ishte jashtëzakonisht kundërthënës dhe konfuz. Për tenderin e tiketave ngjitëse arsyeja pse e kemi pezulluar tha se kemi pasur dy raporte të auditorit të brendshëm. Një ministër i cili e jep një tender të tillë korruptues që krejt Kosova i pa i raport për të cilin diti se  është korruptues por ai e ka nënshkruar. Ai se dha asnjë përgjigje se pse tenderin e ka nënshkruar zëvendësi i tij në kohën kur edhe ai ishte i pranishëm.

Kontrolloni gjithashtu

Elmi Reçica qëndroi në Gjenevë të Zvicrës, në nismën e PDK-së për hapjen e nëndegëve kudo ku jetojnë shqiptarët, në mërgim

Elmi Reçica qëndroi në Gjenevë të Zvicrës, në nismën e PDK-së për hapjen e nëndegëve kudo ku jetojnë shqiptarët, në mërgim

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Elmi Reçica,  ka qëndruar për vizitë në Gjenevë të ...